Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete

+36 (30) 304 5690 info@mcdsz.hu Személyes adatlapom Online Tanfolyam

Kedvezménykártya

mcdsz edcMCDSz-EDC

A Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete 2012. június hónapban együttműködési megállapodást kötött az Euro Discount Club-al (EDC) annak érdekében, hogy a Tagság egy olyan kártyát kaphasson díjmentesen, amely kifejezetten a szociális és gazdasági érdekeit szolgálja. Így minden, szakszervezeti Tagunk egy olyan kártya tulajdonosa is lesz, mely az alábbi három értékes funkcióval bír:

  1. az MCDSz-es Tag érdemi módon igazolhatja magát, hogy tagja a Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezetének,
  2. a Tag, kártya segítségével díjmentesen részt vehet a szakszervezet rendezvényein és ott térítés nélkül használhatja, illetve igénybe veheti a szervezet szolgáltatásait,
  3. a kártya segítségével minden Tag jogosult igénybe venni az EDC engedményrendszert, amely a folyamatosan bővülő, jelenleg több, mint 1000 elfogadóhelyen átlagosan 11,4% kedvezményt biztosít.

Az elfogadóhelyekről bővebben olvashatsz itt: -> Naprakész elfogadóhelyek

Mennyibe kerül nekem egy tagkártya? 

A kártya az MCDSz Tagja számára DÍJMENTES.

Hogyan tudom igényelni a kártyát? 

A kártya automatikusan és DÍJMENTESEN jár minden MCDSz tagnak, így azt nem kell igényelni, mert az MCDSz küldi ki a szakszervezetbe történő belépést követően.

Mit kell tennem a tagkártyával, ha kilépek a szakszervezetből?

A szakszervezetből való kilépést követően a tagkártya és a vele igénybe vehető kedvezményrendszer automatikusan érvényét veszti, ezért a kilépés napjától számított 30 napon belül le kell adni a tagkártyát az Alapszervezeti Képviselőnek személyesen, vagy el kell juttatni postai úton az MCDSz Központjába.


MCDSz kártya Gold

Tájékoztató az EDC támogatói programról

Amint tudod az MCDSz tagkártyával az EDC hálózatában számos helyen kedvezménnyel vásárolhatsz, illetve vehetsz igénybe szolgáltatásokat. Mindannyiunk érdeke, hogy minél több elfogadóhely legyen tagjaink lakóhelyének közelében.

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2014. januárjától mi is lehetőségüket kaptunk arra, hogy olyan támogatói kártyákat bocsássunk ki, amelyekkel bővíthetjük a helyi kedvezményadó elfogadóhelyek számát.

Amennyiben van olyan rokonod, barátod, ismerősöd, aki kiskereskedő vagy helyi szolgáltató és szeretné, hogy forgalma jelentősen emelkedjen, úgy említsd meg nekik az Euro Discount Clubhoz (EDC) való csatlakozás lehetőségét. Ezt most úgy teheti meg legegyszerűbben, ha az MCDSz-től igényel egy Támogatói kártyát.

„Gold” logós MCDSz Támogatói kártya éves díja 39.999 forint. (Aki kisebb összeggel kívánja az MCDSz-t támogatni, annak rövidebb ideig érvényes kártyákat tudunk biztosítani.)

Az EDC logós kártya a támogató nevére fog szólni, amivel ő is kedvezményesen tud majd vásárolni (például olcsóbban tankolni), de számára nagyobb érték a több mint egymillió EDC logós kártyával rendelkező vásárlóhoz eljuttatott hirdetésből adódó forgalomnövekedés lesz.

Amennyiben az ismerőseid szeretnék kipróbálni a lehetőséget, úgy csak annyit kell tennetek, hogy a www.edc.hu/tamogatas/mcdsz internetes oldalon megadjátok az ajánló és a kereskedő adatait. (Az ajánlás internet elérésére alkalmas okos-telefonról is megtehető.) Fontos, hogy ezt követően nincs több teendőd.

Ez után az általad ajánlott kereskedő, illetve szolgáltató kap egy e-mailt az EDC-től, amelyben tájékoztatják a további teendőiről és az EDC rendszeréhez csatlakozás előnyeiről.

Fontos! Az ajánlás a kereskedőt, szolgáltatót semmire nem kötelezi. Ha mégsem kíván élni a csatlakozni az EDC rendszeréhez, egy másik e-mailben megköszönik, hogy időt szánt a lehetőség megismerésére.

Az új ajánlórendszer helyi kedvezményt adók körének bővítését szolgálja. Az EDC munkatársai folyamatosan dolgoznak országos kereskedelmi és szolgáltató hálózatokkal csatlakozásuk érdekében, ezért a fent leírt lehetőség az ismerőseid és rokonaid helyi üzleteinek minél egyszerűbb ajánlására és csatlakozására szolgál. Mint ahogy mi sem üzletkötésre kérünk, hanem csak egy mindenki számára előnyös lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmedet.

Kérjük, segítsd ismerőseid, hogy megnőhessen a forgalmuk, illetve hogy az MCDSz tagjai helyben is minél több kereskedőnél és szolgáltatónál használhassák kedvezményt nyújtó tagkártyáikat!

További információért keressetek bennünket!