Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete

+36 (30) 304 5690 info@mcdsz.hu Személyes adatlapom Online Tanfolyam

Munkaközvetítés

Segítünk elhelyezkedni!

Ez a szolgáltatás az MCDSz munkahelyteremtő és munkahelymegőrző szándékát érvényesíti és arra irányul, hogy elősegítse a munkát keresők és a munkát kínálók találkozását foglalkoztatásra irányuló jogviszony létesítése céljából, ideértve a magyar állampolgárok külföldre való közvetítését is munkaviszony létesítése céljából.

Az MCDSz az évek során számos munkáltatóval alakított ki rendezett munkaügyi kapcsolatot, ezért kapcsolati tőkéje révén a munkát kereső Tagjai számára gyors segítséget tud nyújtani az elhelyezkedésben, illetve megfelelő, családbarát munkakör megtalálásában. Mivel érdekvédelmi munkája során folyamatosan figyelemmel kíséri az egyéb foglalkoztatási gyakorlatokat és a különféle vállalatpolitikákat, ezért széles körű rálátással rendelkezik a családbarát humánpolitikai megoldásokkal és családsegítő szolgáltatásokkal rendelkező munkáltatók körében.

Emellett az elhelyezkedést tanácsadással és egyéb, az elhelyezkedés sikerességét szolgáló segítségnyújtással, mint:

támogatja.

Amennyiben igénybe kívánod venni ezt a szolgáltatásunkat, úgy nem kell mást tenned, mint belépni az MCDSz-be (Belépési Nyilatkozat letöltése), majd az alábbi űrlap kitöltésével felvenni velünk a kapcsolatot.