Impresszum

A honlap fenntartója és a domain név tulajdonosa: Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervete

A honlap a Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete felügyelete alatt működik.

Tisztelt Tagtársunk! Tisztelt honlapunkat Látogatók!

Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

A Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete (MCDSz) honlapján elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldalának megnyitásával Te elfogadtad az itt felsorolt feltételeket:

Információk

Az MCDSz minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ feltöltése időpontjában naprakész és pontos legyen; ennek következtében ezúton is felhívjuk a figyelmedet arra, hogy az információk alapjául szolgáló tények, adatok, szabályozások stb. gyors változása miatt mindig célszerű meggyőződni azok naprakészségéről. Ez okból (is) kifolyólag az MCDSz központi elérhetőségein mindig szívesen állunk rendelkezésedre.

Mindezek ellenére, az MCDSz sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal garanciát a jelen weblapon keresztül nyújtott információk naprakészségéért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

Az MCDSz nem vállal felelősséget a honlapon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

Az mcdsz.hu oldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az MCDSz nem vállal felelősséget a honlaphoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

Az MCDSz nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az MCDSz bármely olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat az MCDSz-nek, elfogadja, hogy az MCDSz-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az MCDSz az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

Szerzői jog

Az MCDSz weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az MCDSz jogosult.

Az MCDSz előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában átdolgozni, vagy annak tartalmát megváltoztatni.

A személyes adatok védelme

Az MCDSz bármely, a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

Amennyiben bármely személyes adatodat eljuttatod MCDSz-hez, ezzel egyben hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azt az MCDSz – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Az MCDSz az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan fokú védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

FONTOS!

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy az MCDSz fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Az MCDSz minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Kérjük, amennyiben nem értesz egyet a fentiekben foglaltakkal, ne nyisd meg weboldalainkat!

MCDSz Csapat

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess legfrissebb híreinkről, szolgáltatásainkról.

© Copyright 2016. Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete Minden jog fenttartva.

Weboldal készítés