MCDSz Szakszervezet
A MŰKÖDŐ ÉRDEKVÉDELEM SZAKÉRTŐJE

Megtartotta kongresszusát a Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete

Az MCDSz az elmúlt hónapokban négy alapszervezettel is bővült, ami bizonyítja, hogy a magyar munkavállalók kezdik felismerni mire képesek együtt, meg tudják fogalmazni saját elvárásaikat és hajlandóak tenni céljaikért, felismerve, hogy más nem fogja megtenni helyettük.

Szakszervezeti iroda

A 2020 február 28.-án megtartott rendkívüli kongresszus összehívását leginkább az indokolta, hogy a szervezet a tavalyi évben struktúrájában, felépítésében komoly fejlesztésekbe kezdett, melyeket az idei évben is folytatni fog. Ezek célja, hogy minél hatékonyabban tudja tagjainak érdekeit képviselni akkor is, ha taglétszáma és alapszervezeteinek száma a többszörösére növekszik. Legfontosabb területei az üzemeltetés, a szervezés, a kommunikáció és az érdekvédelem. Növekszik azon szolgáltatások köre is, melyek segítségével mind a tagok, mind az érdeklődők többet lehetnek együtt kötetlen formában (szórakozva is), érezve, hogy az MCDSz egy közösség. Ez a közösség pedig összetart, döntéseit közösen hozza és kezdeményezései alulról jönnek.
A kongresszus is jó hangulatú kötetlen beszélgetésekkel, és szakmai eszmecserékkel zárult.

A kongresszus elfogadta az elnökség tavalyi évre szóló beszámolóját és jóváhagyta a fejlesztési terveket.

Gyere sörözni! – Richter

Közösséget építő céllal, idén második alkalommal került megszervezésre a Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete által a „gyere sörözni az MCDSz-szel” program.

Részletek »

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess legfrissebb híreinkről, szolgáltatásainkról.

Elérhetőségünk

© Copyright 2016. Multinacionális Cégek Dolgozóinak Szakszervezete Minden jog fenttartva.

Weboldal készítés